Пораз од Цедевите

43

У 3. колу АБА Лиге кошаркаши Црвене звезде су поражени од  хрватске екипе Цедевите са 90:91 (42:40).

Наша екипа је одиграла сјајно првих 15 и последњих пет минута овог сусрета, међутим веома лоших 20-так минута између та два периода коштала су нас победе.

Подбацио је у потпуности на овом сусрету Адам Морисон, који је постигао 10 поена, али уз шут 12-2 из игре. Најефикаснији у нашим редовима био је Немања Недовић са 17 поена. Експлодирао је наш бек у другом полувремену, када је доста дуго практично сам држао наш тим у игри. 15 поена је постигао Марковић, 13 Суботић, а 12 Петар Поповић, док је Човић уписао седам асистенција.

Видело се веома јасно против Цедевите колико екипи недостаје још један центар, а Црвеној звезди тренутно фале двојица, обзиром да су повређени Илић и Николић. Од раније је повређен Вук Радивојевић, Лазић се тек вратио на терен, а свему томе сада треба на жалост додати и Бојана Радетића, који је после само пар минута игре напустио паркет због повреде, и велико је питање када се може очекивати његов повратак.

Малери КК Црвена звезда се настављају, а сигурно је да би наш клуб у пуном саставу другачије почео сезону од тренутних 1/3 у односу победа и пораза.
Наредна утакмица игра се следеће суботе, када ће у Пиониру гостовати екипа Златорог Лашко.

Претходни текстКроз пас до победе
Следећи текстОрадеа – Црвена звезда 9:9