Кроз пас до победе

51

Фудбалери Црвене звезде се у суботу од  18 часова у оквиру деветог кола Суперлиге Србије  састају са екипом Новог Пазара.  После сјајне партије у прошлом мечу и убедљиве победе над екипом Металца (0:5), црвено- бели враћају се пред своје навијаче. Иако, је у досадашњем делу првенства освојио само четири бода, ривал је веома неугодан и захтева максималну концентрацију.

Тренер нашег тима Роберт Просинечки очекује победу уз добру партију својих изабраника.
Противник долази силно мотивисан, њихов тренутни пласман на табели не сме да нас завара. Сигуран сам да ће на Маракану, као и сви наши ривали, доћи са великом жељом да остваре позитиван резултат. Не бежимо од улоге фаворита.  Верујем да ћемо наше навијаче које очекујем у великом броју  обрадовати са нова три бода, али да ће и наша игра бити убедљива– истакао је млади стручњак.
Роберт Просинечки има мале дилеме око састава тима, који ће сутра одмерити снаге са Пазарцима.
Видећу каква је ситуација са неким играчима који су се жалили на повреде. Ту пре свега мислим на Вешовића и Мијаиловића. Они су јуче тренирали смањеним интензитетом. Све ће бити јасно након данашњег тренинга– рекао је Просинечки.

Везиста нашег тима Милош Димитријевић очекује добар меч и нову победу.
Поштујемо сваког противника, али ми смо силно мотивисани да сутра поновимо  добру и ефикасну игру из Лучана. Терен ће бити наквашен али верујем да то неће бити проблем, напротив пас игра коју форсирамо биће још убојитија– констатовао је популарни „Чава“. 
Фудбалски клуб Црвена звезда апелује на навијаче оба тима да своје љубимце бодре на фер и спортски  начин. Меч је проглашен утакмицом високог ризика, па ће и контрола при уласку на стадион бити ригорозна и под посебном контролом органа реда.

Претходни текстТријумф Црвене звезде у Естонији
Следећи текстПораз од Цедевите