Пешић хвали и упозорава

44

Кошаркаши Црвене звезде Београд у суботу (17.00) у оквиру трећег кола регионалне АБА лиге дочекују екипу Олимпије. Наш тим имаће прилику да поправи утисак из прошле утакмице (Будућност) и пред својим навијачима покуша да победи солидне Словенце.

Тренер Светислав Пешић очекује тежак меч, али и бољу партију својих изабраника.
– Биће то неизвесна утакмица. Покушаћемо да одиграмо много боље него у Подгорици. Морамо више да делујемо као тим, да ствари решавамо на заједнички начин. Мислим да смо на добром путу, стварамо екипу која ће у догледно време бити способна да одигра равноправно против фаворита за фајнал-фор. Ја сам са свим играчима врло задовољан. Имамо добру радну атмосферу, али мора да буде још боље – констатовао је Пешић.

Екипа Олимпије налазила се у мини кризи, али победом над Цедевитом полако се враћа на победнички колосек.
– Они су очигледно били у великим проблемима, садa то све долази на своје место. Кандидати су за фајнал- фор и ми се спремамо у складу са тим. Имају интересантан састав попуњен на свим позицијама. Јагодиник и Маркота дају екипи континуитет, а ту је и тренер, већ дуго година ради у клубу. Веома је искусан – истиче трофејни стручњак.

На овом мечу наш тим биће јачи за искусног плеја Бојана Поповића, који се у среду обавезао на једногодишњу верност нашем клубу.
Анализом прошле утакмице ми смо већ почели припреме за овај меч. Најважније је да се усресредимо на нашу игру, ако то урадимо како треба, можемо да победимо сваког па и Олимпију– самоуверен је Поповић.
Бојан Поповић ће пред наше навијаче први пут истрчати у црвено-белом дресу, у суботу, са бројем 40 на леђима.

Претходни текстНови изазов – Металац у Лучанима
Следећи текстTријумф црвено-белих за серију 54