Нови изазов – Металац у Лучанима

32

После двонедељне паузе наставља се такмичење у Јелен Супер лиги, у оквиру 8.кола фудбалери Црвене звезде ће гостовати Металцу ( 14.30), на стадиону у Лучанима.

Тренер црвено-белих Роберт  Просинечки је јасно изнео свој став уочи ове утакмице:
– Добро нам је дошла пауза, ужелели смо се првенствених утакмица. Напорно смо радили и очекујем победу! То је јасно, све сем тога би био велики неуспех за нас, нарочито после ремија са Радничким. Прошле године против њих успели смо да постигнемо само један гол, иако смо  стварали шансе и доминирали током целог меча. Надам се да ћемо сада бити ефикаснији и да ће утакмица бити одиграна у лепом амбијенту. За нас је најбитније да постигнемо гол на време, да добро „отворимо“ меч, а после ће све ићи лакше. Јер, познато је да скоро све екипе против нас играју изразито затворено.
Тренер црвено-белих, на конференцији за медије пред меч у Луланима, на питање новинара осврнуо се и на досадашњи учинак нападача Андрије Калуђеровића.
– Андрија је ушао у  голгетерску кризу, али ја знам колико он вредно ради на тренинзима и сматрам да је само питање тренутка када ће да почне да постиже голове. Треба бити стрпљив са играчима – закључује  Просинечки.

Никола Микић ,  фудбалер Црвене звезде, који је прошле сезоне постигао гол управо против Металца, верује у успех свог тима.
– Екипа Металца има одређени квалитет, ипак, делим мишљење тренера и очекујем да ће се наш ривал потпуно оријентисати на одбрану свог гола. Две недеље спремали смо се за тај меч, анализирали смо њихову игру и свакако да очекујем  нашу победу. Не треба ни да наглашавам да ће сваки играч који добије шансу и изађе на терен, пружити свој максимум  – рекао је наш заменик капитена Никола Микић.

Претходни текстЗгуснут калндар главни проблем
Следећи текстПешић хвали и упозорава