Бојан Поповић у Звезди

70

Црвена звезда Београд добила је вредно појачање. Црвено- бели дрес обукао је Бојан Поповић (28). Некадашњи репрезентативац потписао је уговор до краја сезоне.

После повреде Вука Радивојевића, Светиславу Пешићу био је потребан још један искусан кошаркаш на спољним позицијама. Лицитирало се именима, помињали су се Јеретин, Васић и неколико страних кошаркаша. Ипак, стручни штаб одлучио се за Поповића. Бек је током лета и тренирао са нашим тимом. У наставак регионалне АБА лиге крећемо јачи за сјајног асистента и поузданог дефанзивца. Поповић је у веома богатој каријери наступао за Уникаху, Ефес, Динамо из Москве, Љуетувос Ритас и ФМП. До краја прошле сезоне играо је за Кахасол и Аликанте.
– Тренирао сам са екипом , једно време вежбао и са кошаркашима Раднничког баскет, али од недавно поново сам на  тренинзима Звезде. Договор је заиста био  да само одржавам форму док не пронађем ангажман. У последњих пар дана интензивирали смо разговоре и на обострано задовољство потписали уговор. Трудићу се да у игри испуњавам захтеве тренера Пешића. Даћу све од себе да помогнем екипи да оствари што бољи пласман – није крио задовољство Бојан Поповић.

Претходни текстКосановић за други тријумф црвено-белих
Следећи текстЗвезда поражена од Вардара