Пешићева три услова за победу

58

Кошаркаши Црвене звезде Београд сјајно су стартовали у регионаланој АБА лиги. Убедљиво је савладан Хемофрам. Црвено- беле већ сутра (18.00) очекује нови изазов. Противник у другом колу је традиционално неугодан ривал, Будућност.

– Непоходно је да испунимо три услова за добру игру и резултат у Подгорици. Први, да избегнемо осцилације у игри које смо имали током припремног периода и против Вршчана. Други елемент односи се на добру игру у одбрани која нам неће бити довољна за успех. На крају, трећи сегмент је ефикасан напад, јер је Будућност одлична нападачка екипа. Врло су амбициозни и добро припремљени – сматра наш тренер Светисалв Пешић.
Црногорски представник доживео је дебакл против Цедевите, пораз од 30 поена разлике.
– Неће нас заварати тај резултат. Будућност, као и ми, има младу екипу па су осцилације у игри нормална појава. Очекујем квалитетну и занимљиву представу, дуел пун темпа– констатовао је Пешић. 

Наш плејмејкер Филип Човић имао је запажену улогу на премијери против Хемофарма.
– Сматрам да смо добро функционисали у првом полувремену, а не знам да ли је пад у наставку последица умора или неискуства. То и није толико битно када се победи. Желимо да недостатке поправимо у наредном мечу, против Будућности. Очекује нас тежак сусрет, али верујем да имамо квалитет за нови тријумф.
Експедиција Црвене звезде данас у поподневним часовима отпутовала је у Подгорицу.
 

Претходни текстПријатељски реми Локoмотиве и Звезде
Следећи текстЗвезда дочекује Вардар у СЕХА Лиги