Николић шампион „Монтенегро опена 2011“

65

Наш капитен Никола Николић ( до 90 кг) још једном је потврдио квалитет на међународном турниру „Монтенегро опен  2011“ одржаном у Спортском центру Тополица у Бару.

У финалу у категорији до 90 килограма Звездин капитен и репрезентативац Србије одмерио је снаге са старим знанцем и другом из националног тима, Николом Милошевићем.
Изузетно сам задовољан оствареним резултатом. У клупску ризницу додао сам још једно златно одличје освојено у међународној конкуренцији – рекао је за наш сајт после освајања златне медаље Никола Николић.
Као што је и обећао пред полазак у Црну Гору, Никола Николић је још једном потврдио да је борац на кога можемо у потпуности рачунати.
У Црну Гору сам дошао одморан и у потпуности спреман за све што ме очекује. Наравно борити се у националном кимону је велика част. Имајући у виду све ове чињенице сложићете се да нисам никако могао да освојим ништа мање до златне медаље–  истакао је Никола Николић.
„Монтенегро опену 2011“ присуствовао је и Маријус Визер,  председник Светске јудо федерације. Српску спортску делегацију на „Монтенегро опен 2011“ турниру предводио је Иван Тодоров, председник Џудо савеза Србије и потпредседник Олимпијског комитета Србије.

Претходни текстЗвездини јуниори освојили четири медаље
Следећи текстОдржан први Стар Куп