Звездини јуниори освојили четири медаље

59

Милица Николић ( до 48 кг), Ангелина Познановић ( до 52 кг), Милан Николић ( до 73 кг) и Бојана Ђорђић  ( преко 78 кг) освојили су четири бронзане медаље на Првенству Србије за јуниоре одржаном у Нишу.

Задовољна сам резултатом,  освојила сам бронзану медаљу. Имајући у виду да сам ја још увек кадеткиња ово је резултат на који могу да будем поносна. Надам се да ћу следеће године бити још боља– истакла је млада  Ангелина  Познановић.
На јунироској премијери бронзану медаљу освојио је и Милан Николић у категорији до 73 килограма.
У Нишу некако није био мој дан. Иако сам се вратио са бронзаном медаљом нисам задовољан јер знам да могу више. Некако ништа што сам замислио јуче се није реализовало. Потребно је да се уз тренинг и велики рад, што је у мом случају у потпуности испуњено, сложе и све коцкице. То јуче на жалост није био случај. Ово велико искуство и школа коју ћу памтити. Бронзана медаља је уједно и мотив да наставим још више и боље да тренирам – рекао је Милан Николић.
Милица Николић златна на Првенству Београда у Нишу се попела на степеник победничког постоља намењен освајачима бронзаних медаља.
–  Желела сам да поновим успех са Београда,  да освојим злато. Ипак нисам успела да реализујем све што сам планирала. Нисам задовољна али идемо напред. Сада је најважније да добро анализирам шта је урађено и да наставим још боље и више да радим – истакла је Милица Николић.
Имајући у виду одличну конкуренцију на јуниорском Првенству Србије у Нишу не можемо бити незадовољни са четири освојене медаље. Ипак имајући у виду квалитет наших младих џудока јасно је да смо од њих на овом такмичењу са разлогом очекивали више. Ипак ово је за јуниорски такмичарски погон добра школа и искуство да се у периоду који долази мора радити много више.

Претходни текстДанијела Илић трећа у Сплиту
Следећи текстНиколић шампион „Монтенегро опена 2011“