Поново погађа Драгићевић

87

Шутом 6:5 за три поена, уз укупно 18 поена и седам скокова, Страхиња Драгићевић један је од најзаслужнијих за победу наших кошаркаша у важном сусрету са Мега Визуром. Брат некадашњег капитена црвено-белих Тадије Драгићевића скромно поручује да је у овом тренутку важније што је цела екипа играла добро.

– Ова победа је заиста значајна јер смо је остварили против такође младе, а веома добре екипе, која је у досадашњем току Суперлиге оставила добар утисак – поручује наш крилни центар. – Све време сусрета били смо у резултатској предности, па ни мала деконцентрација у финишу није могла да нас спута да упишемо ове потребне бодове. То ће нам дати крила у наставку лиге. Сви у клубу верујемо да из другог плана, мада нам многи за то не дају шансе, можемо да стигнемо до места које и наредне сезоне води у НЛБ лигу.
Победа у Хали спортова добила би на још већем значају ако би црвено-бели у „Пиониру“  у петак савладали екипу Радничког.
– Велико искушење, одлична екипа која је показала да у Суперлиги може сваког да победи. Али, ми знамо шта желимо, а то је да уђемо у победнички ритам – подсећа Драгићевић.

Претходни текстПораз дама од „Књаз Милоша“
Следећи текстИзвучен добитник наградне игре