Извучен добитник наградне игре

46

Наградна игра која је најављивана кроз мечеве Одбојкашког клуба Црвена звезда, добила је добитника. Срећног добитника извукли су првотимци нашег клуба Ана Бјелица и Милош Терзић, а број је 05438.

У Ауто кући „Вождовац“ гостима и новинарима обратили су се директор Ауто куће Миша Николић и директор Црвене звезде Маркетинг, Зоран Аврамовић.

Зоран Аврамовић поносан је на сарадњу са споменутом кућом.
– Ја сам пресрећан што смо данас са АК Вождовцем,  дугогодишњим и искреним пријатељем и са господином Мишом Николићем. Када је клуб почињао и полако постизао велике резултате АК Вождовац је био са нама и сада је поново. Као што знате најавили смо једну наградну игру која се зове Мој Клуб, Мој Црвени Фиат 500… ово је јединствено и веома значајно у спортском бизнису да ОК Црвена звезда и Ауто кућа „Вождовац“ поклања овакав један вредан аутомобил. Ово је једна велика ствар – са задовољством истиче господин Аврамовић.

Директор Ауто куће „Вождовац“  Миша Николић, такође се обратио присутним гостима.
– Ауто кућа „Вождовац“ и Одбојкашки клуб Црвена звезда потписала је уговор о сарадњи на моје инсистиранје и инсистирање председника Александра Боричића. Задовољан сам због ове лепе сарадње – кратак је био Николић.

Да подсетимо:
 
Сви који су купили улазнице за било који меч одбојкашког клуба Црвена звезда, када је била домаћин, постали су потенцијални учесници наградне игре. Приликом уласка у дворану учесници су задржавали део улазнице на којој се налазио део са холограмом и нумерацијом. Други део карте коју је учесник задржао за себе, убацивала се у видно обележену кутију.

ИЗВУЧЕНИ СРЕЋНИ БРОЈ ЈЕ 05438  !!!

ЧЕСТИТАМО  !!!

Претходни текстПоново погађа Драгићевић
Следећи текстЈуговић лечи ране