Делфини преокретом до победе

26

Црвено – бели делфини су у оквиру 8. кола Евроинтер лиге у Печују савладали екипу ПВСК са 8:9.

Од почетка је домаћи тим био у предности . Звезда је успела у првом полувремену да се приближи на гол „минуса“ (3:2, 4:3), али је екипа Печуја у последњем нападу у другој четвртини повела са 7:3. Чинило се да је то све што су црвено – бели имали да прикажу, посебно због чињенице да су остали без искусног Дејана Савића који је искључен.
Почетком другог полувремена, изабраници Виктора Јеленића су се пробудили и приказали сјајну игру, тако да су голом Поповића средином последње четвртине црвено – бели стигли до 7:7. Први и једини пут на мечу Звезда је повела  два минута пре краја када је Арсенијевић погодио за коначних 9:8.
Црвена звезда се након осам одиграних кола налази на трећем месту са освојених 13 бодова. У наредном мечу, црвено – бели играју против екипе Солнока.

ПВСК ПЕЧУЈ: Бистрињи (13 одбрана), Крисан, Бобиш, Сос 2, Калман, Хегедиш, Сабо, Наганума 2, Вари 1, Милер 2, Шелфилд 1, Лукач, Де Бласио, Тихањи. Тренер: Петик

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ВЕТ: Пијетловић ( 12 одбрана), С. Рашовић, Ђуретић, Русов, Д. Савић 2, Антонијевић 1, Коцић, В. Рашовић 1, Крстић 1, Маљковић 1, Поповић 1, Филиповић, Драксимовић, Аксентијевић 2. Тренер: Јеленић.

Претходни текстЗвезда одустала од организације КЕШ-а
Следећи текстЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ПАРТИЗАН 1:0 (0:0)