Београд увертира за Војводину

51

У оквиру седмог кола првенства Србије, црвено-бели вартеполисти ће у петак, 18. марта дочекати екипу Београда на Ташмајдану (18.30). Звездине „делфине“ после утакмице са Београдом очекује много важнији меч са Војводином који ће одлучивати о другом месту пред почетак плеј-офа.

 

Борис Поповић, свестан је да играчи Београда чине добар тим, али исто тако верује у квалитете свог тима и нада се победи.

Максимално смо припремљени за данашњи двобој са Београдом и већ за седам дана нас очекује меч са Војводином и имаћемо добру припрему за тај дуел. У доброј смо форми и не видим разлог да резултат не буде у оба случаја у нашу корист. Београд јесте тим који је предвођен искусним играчима зато морамо да будемо концентрисани и да одиграмо најбоље што знамо – објаснио је центар црвено-белих Борис Поповић.

Поповић је даље нагласио да су амбиције Црвене звезде велике као и да им је жеља друго место које им гарантује пласман у Евролигу.

Реално је да са Војводином боримо за друго место јер би се тиме домогли елитног европског ватерполо такмичења. Ако то успемо представљаћемо Србију на најбољи могући начин у Европи – нагласио је Поповић.

 

Претходни текстЗвезда регистровала Аксентијевића
Следећи текстПут на реванш против Урбина