Пут на реванш против Урбина

22

Само дан после феноменалне победе и пар сати пред путовање на реванш меч у Италију, црвено – беле грације тренирале су у хали Спорт Еко уз звиждуке пиштаљке тренера Ратка Павличевића.


Изабранице тренера Павличевића заиста су задивиле Европу. У једном даху су почистиле са терена дисциплиновану екипу из Серије А, не дозволивши јој ниједног тренутка да размишља о победи.
Отворила су се врата финала ЦЕВ Купа, у коме су црвено – беле играле и прошле године. Иако младе, одбојкашице Црвене звезде знају да их очекује реванш у дворани „Мондолиће“, пред навијачима и да неће бити лако победити.
– Надам се да ћемо победити на реваншу у Италији. Урбино је искусна и организована екипа. Даћемо све од себе , спремне смо и не плашимо се – истиче примач црвено – белих Тамара Ракић.
Техничар Бојана Живковић каже да ће Звезди бити теже на реваншу, у Италији.
– Слегли су се утисци. Направиле смо велики корак, и имамо предност од 1:0. Одбојкашице Урбина имају преко 30 година, што значи да су искусне. Мислим да ће нама бити теже, јер играмо у гостима, али ја се надам да ћемо успети и поред тога да победимо – истиче на крају Бојан Живковић.
Звезда данас путује у Урбино, град на истоку Италије. Субота ће бити дан за тренинге, а у недељу 20. марта , од 18.00 часова, најбоље одбојкашице Црвене звезде покушаће да узму друго узаступно финале.

Претходни текстБеоград увертира за Војводину
Следећи текстКамп млађих категорија на Златибору