Позитивна енергија пред полуфинале ЦЕВ Купа

60


Позитивна енергија у табору црвено – белих, и оптимизам пред дуел са Италијанкама обележили су данашњу конференцију за новинаре у СД Црвена звезда. Позив свим навијачима да у што већем броју помогну црвено – белим љубимицама.


Улог је велики, па наше одбојкашице озбиљно приступају противнику. Мотива има на претек, да се успешно настави такмичење у Европи и покаже да је пред младим тимом Звезде блистава будућност.
– Дуел са италијанском екипом је за нас веома битан, јер желимо да наставимо са добрим резултатима које смо протеклих година бележиле. Свака екипа која долази из Италије је искусна и јака. На нама је да играмо најбоље и дамо све од себе – истиче капитен наше екипе Јелена Благојевић.
Средњи блокер црвено – белих, Нађа Нинковић искористила је прилику да позове све навијаче Црвене звезде у СЦ „Шумице“.
– Велики успех је то што смо се пласирале у четири најбоље и најуспешније екипе ЦЕВ Купа. Потребно нам је стрпљење против италијанске екипе. Позвала бих све навијаче Црвене звезде и љубитеље одбојке да дођу у Шумице и да нас подрже.
Тренер Ратко Павличевић је добро „скенирао“ наредног противника своје екипе.
– Расположење у екипи је изванредно, што је велика ствар. Одмеравали смо и раније снаге са најбољима и на срећу продужили живот у Европи, што је и те како значајно за ову младу екипу. Треба дати све од себе на предстојећим утакмицама. Урбино је озбиљна, дисциплинована и мотивисана, али нас то не плаши. Утакмице се надовезују једна на другу, испитујемо наше моћи и знам да имамо пуно мотива и жеље – закључио је тренер црвено – белих.

Занимљивост:
– Италијанска екипа Урбино први пут игра у Европи, тако да су наше одбојкашице од самог почетка у предности.

Утакмица се игра у среду (16. Марта, СЦ „Шумице“ од 20. 00 часова).

Срећно девојке!!!


Претходни текстИграчи опимисти пред полуфинале Купа
Следећи текстСа минусом у реванш