Одлучујући меч

22

Не падне ли Звезда, падаће главе – порука је навијача Задра управи и кошаркашима овог клуба пред меч са Црвеном звездом. Црвено-бели гостују у Далмацији у суботу, 22. јануара, а меч који почиње у 17.00 часова одлучујући је за опстанак у НЛБ лиги.

 


Познато је да је Задар за Звезду, као и друге српске клубове, увек био „вруће“ гостовање. Ипак, у нашем клубу верују да ће тренер Михаило Увалин успети да направе подвиг и да ће у овој утакмици „високог ризика“ изборити одлучујућу победу.
Утакмица против Задра за нас је од изузетне важности, а једино што ћемо тражити од играча је да дају свој максимум и одиграју храбро у нападу. Желим да верујем да ће утакмица бити регуларна, да ће суђење бити на високом нивоу и то је једино што нас у овом моменту итересује. Волео бих да сусрет у суботу буде сјајна кошаркашка представа, па нека победи бољи – поручује генерални менаџер црвено–белих Мирко Павловић.
Први „оперативац“ нашег клуба истиче да је сигуран да ће руководство лиге и КК  Задар учинити све да црвено–бели буду безбедни на терену и ван њега.
Мислим да се дигла велика прашина и да ти графити нису упућени нама већ да, очигледно, имају везе са неким њиховим унутрашњим проблемима – закључио је Павловић.
Наша екипа на пут креће сутра (четвртак). Традиција међусобних дуела у НЛБ лиги је на страни предстојећег ривала, пошто су наши кошаркаши у Задру славили само једном – 86:74, и то у сезони  2007/08. Али, традиције и постоје да би се рушиле!

Претходни текстПретња уочи пута у Задар
Следећи текстГодишњица наших „делфина“