Годишњица наших „делфина“

41

Ватерполо клуб Црвена звезда, се пре неколико година угасио због великих дуговања, да би се 2010. године на данашњи дан – 19. јануара,  поново оформио, али под именом „Црвена звезда – ветерани“.


На челу клуба је прослављени репрезентативац Виктор Јеленић, који је уједно и тренер црвено–белих. Својим искуством, које је стекао годинама играјући у јаким лигама и репрезентативним селекцијама, може много да помогне својим играчима.
Наш тим тренутно користи базене у СЦ „Бањица“, док су у припреми базени СЦ „Милан-Гале Мушкатировић..
– Доста смо урадили за годину дана. Највише пажње посвећујемо млађим категоријама. Циљ нам је да добијемо свој базен, где ћемо уместо садашњих 90 минута тренинга дневно, моћи да рачунамо и на неколико сати јаких и квалитетних тренинга – рекао је председник и тренер нашег клуба,  Виктор Јеленић.
У суботу, 22. јануара, почиње домаће првенство. Црвено-бели „делфини“ у премијерном сусрету гостују екипи ЖАК у Кикинди.
– Имамо тим за првенство. Доста смо мотивисани да покажемо колико вредимо и колико смо снаге и воље уложили у успех ка коме тежимо. Сматрам да моји момци имају квалитет и да можемо у мечу са екипом ЖАК да прикажемо добру игру и дођемо до победе, јер смо јача екипа – закључио је Јеленић.
Голман црвено – белих и један од репрезентативаца Србије, Гојко Пијетловић, истакао је да је Црвена звезда фаворит у мечу против  екипе  ЖАК-а, која је на програму у суботу.
– Циљ нам је да будемо други у Првенству Србије и да ће нам највећи ривал бити екипа Војводине, која у последње време пружа добре партије, закључио је Пјетловић.
Подсетимо да Гојко Пијетловић путује са националним тимом Србије на меч Светске лиге против селекције Шпаније, који је на програму 25. јануара.

Претходни текстОдлучујући меч
Следећи текстИгњатијевић срећан због поготка