Вучићевић кандидат

46

Званично ћу се кандидовати за председника кошаркашког клуба Црвена звезда, изјавио је Слободан Вучићевић, члан радне групе КК Црвена звезда у саопштењу.

– Ова одлука није била  ни мало лака и донео сам је после доста размишљања. Наиме, добро је познато да се  клуб још увек налази у специфичној ситуацији након неколико бурних месеци борбе за његов опстанак и трансформацију. Посебан проблем представљала је и свест о великој одговорности ове позиције као и моја заузетост другим пословима. У овој одлуци помогао ми је господин Зоран Дракулић који је прихватио кандидатуру за место потпредседника.

Такође, имамо обрисе новог Управног одбора који ће чинити цењени и квалитетни људи. Скупштина клуба одржаће се у року и очекујем да ће њени чланови прихватити програм који ћу изложити како би клуб дугорочно поставили на здраве основе. У будућем периоду инсистираћу на спортско-пословној филозофији базираној на клупској хармонији и истинском залагању сваког појединца.

Верујем да ћемо нашу стваралачку енергију пренети и на навијаче. Овим путем позивам их да у суботу на утакмици против Сплита буду наш шести играч, јер само уз њихову помоћ и наше велико залагање можемо да очекујемо добре резултате и у будућности.

Претходни текстПобеда у Краљеву
Следећи текстБодови остали у Крагујевцу