Појачања

35

Кошаркаши Црвене звезде добили су три нова појачања.
Филип Шепа носиће наредне 4 године црвено бели дрес са бројем 24. Иако је било неколико опција, Шепа се одлучио да настави усавршавање код једног од најбољих тренера за младе играче Светислава Пешића. Млади бек се тренинзима првог тима прикључио пре десетак дана, а данас је заједно са екипом отпутовао у Рим где их очекују два припремна меча са екипом Лотоматике. Шепа је висок 196 цм и има 18 година.
 
Друго појачање је Немања Бјелица. Талентовани Бјелица, који је до сада наступао у Аустрији, је од почетка припрема са Црвеном звездом и задовољио је критеријуме стручног штаба, тако да ће у нередних годину дана носити Звездин дрес са бројем 44.

Црвено бела десетка наредних годину дана биће на леђима бившег центра подгоричке Будућности Стевана Милошевића. Стеван Милошевић је такође са екипом од почетка припремног периода тако да шефу стручног штаба Пешићу неће бити проблем прилагођавање нових играча.

Нова појачања ће заједно са екипом бити промовисана у недељу када кошаркашки клуб Црвена звезда у Пиониру организује званичну презентацију тима за нову сезону.

Претходни текстЗвезда у Риму
Следећи текстПредстављене екипе за нову сезону