У четвртак резултат рада

55

Из штаба фудбалског клуба Црвена Звезда стигло је саопштење о играчима који су у уторак отпутовати на Кипар. Звезда ће се сутра (19.00) у 2. колу квалификација за Куп УЕФА састати са локалним Апоелом. Тренер Зденек Земан, на пут је повео 20 фудбалера. Земан је изразио је очекивање да ће његов тим у четвртак одиграти квалитетан меч и додао да у глави већ има састав екипе који ће се супротставити кипарском представнику.

– Очекује нас важна утакмица, радили смо напорно и мислим да ће се то у четвртак видети. Нисмо у најбољој форми, али то је нормално када имамо 15 нових играча. У форму ћемо ући у право време. Да смо сада у најбољој форми, шта бисмо радили у осталом делу сезоне? – запитао се Земан.

Чешки стручњак је рекао да се не плаши ниједног противника али да поштује екипу Апоела која у свом саставу има девет странаца и искусне играче старије од 30 година:
– Апоел није екипа састављена од домаћих фудбалера, јер у њему играју деветорица странаца. То је искусна екипа са много више такмичарских сезона у ногама од наших играча и на то посебно морамо обратити пажњу.

На списку се налазе: 4. Драгомир Вукобратовић, 5. Никола Трајковић, 6. Дејан Јаковић, 7. Ненад Милијаш, 8. Огњен Короман, 9. Едгар да Силва, 10. Игор Бурзановић, 11. Иван Тричковски, 12. Саша Радивојевић, 18. Гжегорж Броновицки, 19. Бранимир Субашић, 20. Марјан Марковић, 21. Ибрахим Гај, 23. Славко Перовић, 24. Павле Нинков, 25. Марко Блажић, 28. Вукашин Девић, 30. Немања Николић, 32. Владимир Богдановић, 33. Бобан Бајковић.

Претходни текстНајава појачања
Следећи текстЧврстом игром до резултата