Чврстом игром до резултата

25

Фудбалери Црвене звезде у уторак увече слетели су на међународни аеродром у Ларнаки, да би после 45-минутне вожње аутобусом дошли у хотел Хилтон у Никозији. На путу, са леве стране аутопута, на уласку у Никозију имали су прилику да виде стадион ГСП, на коме ће у четвртак у 20 по локалном, односно 19 по средњеевропском времену одиграти прву утакмицу другог кола квалификација за УЕФА куп против вице-првака Кипра, Апоела.

„Према информацијама које имамо, Кипрани су веома добри на свом терену јер имају 12. играча у публици, док слабије партије приказују на страни. Очекујем веома тврду утакмице, суде Енглези па верујем да ће пустити чвршћу игру. Наш циљ је да остваримо добар резултат у првом дуелу, који би нам омогућио нападачку игру у Београду пред нашим навијачима и наравно пролазак у прво коло УЕФА купа“, каже Марко Блажић.

Двоипочасовни лет на релацији Београд – Ларнака није оставио траг на играче, који су у српској престоници претходних недељу дана имали добре припреме за 36 степени, колико је тренутно у Никозији и колико се прогнозира да ће бити у четвртак увече, када се игра утакмице.

„Апоел дефинитивно има добру екипу са квалитетним странцима и правим репрезентативцима. Овде иде прича да немамо шта да тражимо на Кипру. Не оптерећујемо се тиме. Свесни смо важности дуела и желимо да се у Београд вратимо са повољним резултатом. Ми смо Црвена звезда и Апоел треба нас да се прибојава. Мислим да полако, али сигурно долазимо у позицију да препреке лакше прелазимо игром на терену, него причом ван терена. Прошли смо месец и по дана припрема, имамо добар тим и на нама је да се покажемо на делу“, истиче Игор Бурзановић.

Фудбалери и стручни штаб Црвене звезде током преподнева одржали су састанак на коме су гледане утакмице Апоела и извучени најбитнији елементи, на које играчи треба да обрате посебну пажњу. Црвено-бели ће једини тренинг пред меч одржати вечерас од 19 часова и 30 минута на стадиону ГСП.

Претходни текстУ четвртак резултат рада
Следећи текстНезадовољна сам