Одлука до понедељка

27

Чланови радне групе КК Црвена звезда и власник ФМП Небојша Човић одржали су јуче најављени састанак на Малом Калемегдану. После првог сусрета који је завршен негде око 17 часова, а коме је присуствовао и спортски директор ФМП-а Ратко Радовановић, није донета ни једна конкретна одлука, а друга „рунда“ разговора обавиће се у петак у просторијама „пантера“.
 
Подсетимо, чланови радне групе најавили су у понедељак да ће одржати састанак са Човићем, док је први човек клуба из Железника рекао да ће поновити људима из КК Црвена звезда све оно што је рекао и на конференцији за новинаре у просторијама свог клуба, али и додао да жели да стекне увид у папире и пословање клуба са Малог Калемегдана.

– Изнео сам свој предлог радној групи. Задовољни смо како је то протекло. У петак у 10 сати ћемо имати још један састанак – рекао је новинарима Човић.

Члан радне групе и председник Управног одбора Спортског друштва Црвена звезда, Слободан Вучићевић казао је да је задовољан понуђеним, али да одлука не може још да се донесе:
– Задовољни смо оним што смо чули, али морамо да размотримо све могућности и све да узмемо у обзир. Одлука мора да се донесе до понедељка.

Претходни текстПашански у другом колу
Следећи текстНајмодернији терен на Маракани