Трећи састанак Радне групе

29

Председник КК Црвена звезда Мирко Петровић најавио да ће црвено-бели задржати окосницу тима пред нову сезону. Петровић је, после трећег састанка радне групе рекао и да су обезбеђена новчана средства за припреме играча као и да је направљен „шири списак могућих појачања“. Како је речено после новог заседања, представљен је списак играча који би могли да буду ангажовани а селектирањем екипе бавиће се Божидар Маљковић, Бранко Ковачевић и Мирко Павловић.

– Измирене су обавезе према играчима који су чинили окосницу тима прошле сезоне (Кикановић, Драгићевић, Бакић), а представљен је и списак потенцијалних појачања – рекао је Петровић после састанка – Почињу припреме младог тима, обезбеђена су средства за то и одређени су играчи на којима ће се темељити игра у следећем периоду.

Петровић је објаснио да је Маљковићева улога да „својим знањем, искуством и ауторитетом помогне да
се превазиђе криза у клубу“.

Остали чланови радне групе нису хтели да говоре о именима потенцијалних појачања, односно да ли ће Маљковић бити нови тренер, а Петровић је поменуо и да се разговорало о потенцијалној сарадњи са ФМП-ом, односно Небојшом Човићем.

– Радна група ће се изјаснити о тој иницијативи и могућој сарадњи. За сада никаквих формалних контаката није било – рекао је Петровић.

Састанку радне групе присуствовали су сви чланови тог тела осим Милета Томића, представника ФК Црвена звезда.

Претходни текстТроицки напушта Умаг
Следећи текстНеутрални према Караџићу