Почеле припреме

73

Под вођством новог тренера Чеха Зденека Земана фудбалери Црвене Звезде почели су у суботу припреме за нову сезону у окрњеном саставу, јер су Ибрахим Гај и Сегундо Кастиљо добили продужени одмор. Земан је окупио  играче и почео лагане тренинге, али пред собом још увек нема јасну слику са каквим тимом располаже.

Шесторици ангажованих Едгарду Да Силви, Вукашину Девићу, Бобану Максимовићу, Николу Мијаиловићу, Дејану Јаковићу и Бранимиру Субашићу прикључили су се Ибрахим Соме, Марјан Марковић, Драгомир Вукобратовић и Саша Стаменковић. Звезда има још три жеље које настоји да у овом прелазном року ангажује.

Београђани су почели интензивне разговоре са грчким Олимпијакосом у вези са повратком Дарка Ковачевића у тим „црвено белих“. У оптицају су и Милан Бишевац и Ненад Ковачевић, који су протеклу сезону провели играјући за француски Ланс.
Из клуба су отишли Павловић, Ранђеловић, Туторић, Баста, Трајковић, Рашковић, Бетолингор, Миладиновић, Мудринић, Станчић и Ђорђевића.

Фудбалери Звезде ће тренирати у две фазе. После два, три дана боравка у Београду, 1. јула путују у Аустрију где ће тренирати наредних 15 дана, после Аустрије припреме ће наставити још две недеље у Словенији, а потом ће се вратити у Београд где ће до почетка националног првенства и учешћа у Купу УЕФЕ-а припремат сеи на свом стадиону.

Претходни текстПредстављена појачања
Следећи текстСелидба у Аустрију