Представљена појачања

22

Фудбалски клуб Црвена звезда представио је у суботу 11 нових играча, тачније нових пет имена уз шесторицу од пре неки дан. Марјан Марковић, Саша Стаменковић, Драгомир Вукобратовић, Немања Николић и Ибрахим Соме су нова, а неки и стара име међу црвено-белима. Спортски директор Горан Бунјевчевић, истакао је да су преговори у току са још три играча, за која је може рећи да представљају звучна имена. Преговори са клубовима који су заинересовани за Звездине играче су у току.

–    Данас је за нас почела нова сезона од које очекујемо много. Играчи ће већ данас истрчати на терен, а у понедељак се креће на припреме, које ће проћи у високом ритму са чиме су играчи већ упознати. За сада као што знате, довели смо 11 играча, а тај број се може повећати већ у наредним данима – рекао је Буњевчевић на представљању у суботу.

Једно од најзвучнијих појачања би било повратак Дарка Ковачевића, али тај посао још није готов:
–    Слободно сада могу да кажем да смо послали понуду за Дарка Ковачевића, који има велику жељу да се врати у Црвену звезду, као и ми. Тренутно су преговори са Олимпијакосом у току, а једини проблем представља његов уговор који траје још годину дана. Видећемо већ ускоро да ли ћемо успети да се договоримо.Милан Бишевац и поред понуде једног француског клуба, има жељу исто као и Дарко да се врати у Црвену звезду. У преговорима смо са Лансом и исто тако ћемо знати на чему смо веома брзо.

 
Још није познато хоће ли Кастиљо остати у тиму, али и ако не буде тако, замена је већ спремна:
–    У зависности од будућности Кастиља на Маракани, који је наш веома битан играч, зависи да ли ћемо у случају његовог одласка довести неког играча на тој позицији. Оно што се лепо дешава у последње време је да се велики број наших бивших играча враћа на Маракану. Ненад Ковачевић је јуче био у Звезди, где смо разговрали о многим стварима. Што се тиче њега он има понуду једног клуба, па ћемо видети да ли ће се нешто дестити и са његовим повратком. Као што сам веч рекао, то зависи и од његове понуде, али и од останка или одласка Кастиља, јер је илузорно имати таква два играча на истој позицији.Међу играчима који играју на тој месту на терену је и Никола Дринчић са којим смо исто у контакту. Црвена звезда је имала велику жељу, исто као и Никола Лазетић да се он врати у клуб. У овом моменту нисмо успели да се договоримо.
У Црвеној звезди се на проби налази и млади Милош Јокић, а да ли ће и он обући црвено-бели дрес знаће се у наредним данима.

Претходни текстСтанковић у немилости
Следећи текстПочеле припреме