Бакић се не предаје

98

Бојан Бакић је летос последњих година одабрао ређи кошаркашки пут којим се иде – из Партизана је прешао у Црвену звезду. Талентовани бек се осврнуо на свој трансфер између „вечитих ривала“, као и о запаженим играма у црвено-белом.

– Три године сам грејао клупу, доста је било. Нећу да причам о Партизану, ако не морам. Памтићу четири трофеја, три титуле и Јадранску лигу, на ружне ствари нећу да се враћам. Морам да ти кажем да сам за те три године напредовао јер сам напорно тренирао.
Са Звездом је уговор потписан на три године, прва сезона је за сада била добра?
– Увек се трудим, шта год да радим. Очекивао сам да ће рад дати резултате. Кад не тренираш добро, боље ти је да не излазиш на терен, покидаће те…“
Звезда ће у плеј-оф вероватно са четвртог места
     –   Сад је најбитније да обезбедимо пласман у Јадранску лигу следеће сезоне, јер смо излаз у Улеб куп већ оверили. Треба да завршимо посао на прави начин и уђемо у плеј-оф, па ћемо да видимо… Борићемо се па докле стигнемо. Борићемо се за грб који носимо на грудима, за ту петокраку. Ето Тито је давно умро, ред је да и њега индиректно поменемо
Ако све буде према очекивањима, у полуфиналу плеј офа ћемо гледати дерби?
– То је и најбоље за нас, јер су нам веће шансе да добијемо Партизан два, него три пута,
Стручњаци вам дају мале шансе против црно-белих?

– Свесни смо да је Партизан апсолутни фаворит. Биће тешко јер су црно-бели много јаки, уиграни, костур тима игра заједно пар година, а имају Пековића ког нико не може да чува. Али нисам ти сад рекао да ћемо због свега тога да се предамо. Нема шансе!

Претходни текстВрућ прелазни рок
Следећи текстКороман верује у чудо