Короман верује у чудо

38

Најбољи фудбалер Црвене звезде Огњен Короман, верује да се на стадиону под Багдалом Напредак у недељу против Партизана може да направи чудо, и то уколико „чарапани“ буду имали коректно суђење. Међутим, искусни нападач поучен лошим искуством са арбитрима током актуелног шампионата, искрено признаје да страхује од начина на који ће бити дељена правда у мечу од чијег исхода у највећој мери зависи име новог првака државе.


–  Поштено ћемо играти до краја и веровати да ћемо  у фото финишу првенства трке успети да одбранимо шампионску титулу. Уколико се ствари не буду одвијале према нашим очекивањима, не преостаје нам ништа друге него да честитамо играчима партизана  на освојеном трофеју. Међутим, искрено се надамо да ће на крају ипак комшије морати да упуте честитке нама. Мислим да би тако нешто могло да се догоди ако би судије свој део посла одрадиле максимално професионално – каже Огњен Короман.


Наш најтрофејнији клуб у крушевачком крају има веома велики  број присталица, које ће засигурно датио здушну  подршку изабраницима Саше Николића, који ће евентуалним освајањем сва три бода добити прилику за доказивање на Европској сцени.
– Чињеница је да Црвена звезда у Крушевцу и околним местима има пуно навијача који ће овог пута бити у прилици да, навијајући за Напредак, истовремено навијају и за звезду. Али, немојмо заборавити,исто тако, да ће и играчи Партизана у овом сусрету имати  адекватну подршку са трибина. Оно што је много важније, то је да црно-бели имају бољи тим, и стога Крушевљанима предстоји врашки тежак посао. Баш као и нама у Кули, где ћемо се жестоко борити за још једну победу у низу и достојан завршетак.
 

Претходни текстБакић се не предаје
Следећи текстСад си уз’о трофеј Перуне!