Стонотенисери у мајсторици

27

После пораза наших стонотенисера у Новом Саду, црвено бели у реваншу полуфинала плеј-офа савладали су Војводину резултатом 6:4, и изборили мајсторицу.
После скоро три и по сата колико је трајала битка између Црвене звезде и Војводине, црвено бели су успели да изједначе резултат у полуфинланој серији, па ће мајсторица одлучити ко иде у финале на Партизан.



Након игре дублова, Звезда је имала предност 2:0. Међутим Новосађани су се пробудили и изједначили резултат, и уводе меч у неизвесну завршницу. У задњој партији, Данијел Чонић је два пута водио против нашег Бојана Црепуље и имао прилику да извуче нерешен резултат и аутоматски одведе свој тим у финале, али најмлађи првотимац Звезде успео је да преокрене резултат, и црвено бели су стигли до заслужене победе.
„Претпостављали смо да ће меч бити тежак, јер су играле две екипе које имају подједнаке квалитете. Добро смо почели меч, али Војводина је показала да је одлично психолошки припремљена, а у једном тренутку су чак били ближи проласку у финале. Међутим на самом крају ми смо били бољи и заслужено славили победу“, рекао је тренер звездиних стонотенисера Милош Ђукић.

Претходни текстСећања: Дуле Савић
Следећи текстАтлетичари у Купу шампиона Европе