Нови ТВ издање Звездине ревије

72

Као и сваког четвртка и вечерас Вас на „СОС каналу“ очекује нова телевизијска хроника дешавања у бројним клубовима Спортског друштва Црвена звезда – Ваша и наша „Звездина ревија“.

Главна тема вечерашње емисије је нова, трећа узастопна титула шампиона наших рукометаша. Славило се прошлог викенда у „Шумицама“, кад су црвено-бели сломили отпор гостију из Ниша и тако, три кола пре краја, сачували шест бодова предности над највећим такмацем – лазаревачком Колубаром. Крај сусрета Перуничић, Максић, Пејовић, Вукас и другови, на челу са тренером Краљевским и његовим сарадницима, дочекали су подигнутих руку, уз шампањац. Ипак, право славље – како кажу наши играчи – заказано је за 22. мај и вечити дерби са Партизаном у „Пиониру“.

У уобичајеној хроници клубова наше камере забележиле су победе фудбалера над Чукаричким и у Лучанима, али и исповест Ђорђа Туторића о непријатности у Боботи, кад је група разуларених навијача хрватске „Кохорте“ упала на Скупштину навијача Црвене звезде и ломила све пред собом.

Подсетићемо се и победе наших кошаркаша над Виуром, као и сјајне серије наших кошаркашица, које су добиле два дербија – против Хемофарма, па вечити са Партизаном.

Посетили смо и наше кик-боксере и видели шта има ново код нашег великог шампиона Драгана Гагија Јовановића, а потрудили смо се и да Вам представимо велику наду српског бициклизма, младог шампиона Црвене звезде Алексу Марића.

А, пошто се наша емисија емитује усред „мајсторице“ финала одбојкашког плеј-офа, у паузи између сетова можете да видите како су Докић и другови у „Шумицама“ изједначили против Радничког на 2:2. Навијајмо сви заједно за нову титулу црвено-белих!!!

„Звездина ревија“, вечерас у 19.15 часова, само на „СОС каналу“!

Претходни текстПродужеци и пораз
Следећи текстКуку „Лавље срце“