Маркетиншки потез 2011. године –„Одбојка спаја“

83

Председник УО СД Црвена звезда, Александар Боричић и директор „Црвенe звездe Mаркетинг“, Зоран Аврамовић примили су награде за Mаркетиншки догађај 2011. године за пројекат „Одбојка спаја“. Признања им је уручила Александра Дрецун, директорка Центра за промоцију науке Владе Републике Србије и Жозеф Иван Лончар, осниваћ и власник часописа Табу.

Александар Боричић је изразио велику захвалност што су у пројекту који је пратио наше златне одбојкаше и одбојкашице у њиховом великом успеху.
Наш основни циљ је био да спремимо репрезентације да што боље репрезентују спорт и нас као спортску нацију. Те две медаље су нам свакако најдраже и велики мотив да тако наставимо и даље. На маркетиншком пољу, господин Зоран Аврамовић је био мотор свих ових активности – напоменуо је Боричић.

Зоран Аврамовић истакао је да награде као награде могу и те како да буду подстрек да се убудуће ради што боље, али је много битније то што је година иза нас била веома успешна.
Ова година је била пуна успешних маркетиншких догађаја, и показала нам је да од једног спортског догађаја можемо да направимо веома добар маркетиншки потез. Европско првенство за жене, које смо организовали заједно са Италијом је догађај о коме ће се причати и следеће године – закључио је Аврамовић.

Претходни текстПеровић се вратио на Маракану
Следећи текстПетар Поповић водио Звезду до победе