Даћемо све од себе

30

Одбојкашко првенство Србије је достигло врхунац, данас се у Крагујевцу у СЦ „Језеро“, игра одлучујући пети меч финалне серије између Црвене звезде и домаћег Радничког комбанк. Резултат у серији је 2:2, и обе екипе су на прави начин искористиле предност домаћег терена, веома убедљивим и сигурним победама. Дуго ће се још препричавати атмосфера коју су створили Делије и Црвени ђаволи на тим утакмицама, а нема разлога да тако не буде и вечерас када екипе буду истрчале на паркет крагујевачке хале.
 
Звезда је након почетног минуса од два меча, успела да смогне снаге и оствари победе у наредна два дуела, чиме се и психолошки растеретила пред меч у Крагујевцу. Сви у нашем клубу истичу да су веома нестрпљиви и да једва чекају почетак дуела, и надају се новој титули државног првака.

Играче и стручни штаб смо јуче испратили на пут у Крагујевац, и том приликом разговарали са талентованим блокером, Миланом Рашићем и шефом стручног штаба, Жељком Булатовићем.
Скроман као и увек, Милан ни овог пута није хтео да се истиче својим изјавама, већ је обећао армији Звездиних навијача да ће он и његови другови дати све од себе, и да ће репрезентовати црвено-беле боје у најбољем светлу.

„Из чистог сујеверја не бих да прогнозирам исход меча у Крагујевцу, а једино што могу да обећам је да ћемо моји другови и ја дати све од себе да у четвртак увече донесемо трофеј у Београд. Тај посао неће бити нимало лак, свесни смо каква нас атмосфера очекује у Крагујевцу“, вешто је крио нервозу пред полазак у Крагујевац, блокер одбојкашког клуба, Милан Рашић.

Много искуснији у оваквим ситуацијама је тренер Црвене звезде, Жељко Булатовић, чија сигурност би могла да буде веома важан фактор у припреми екипе пред овако важну утакмицу.
„Свесни смо ситуације у којој се налазимо, и само ми знамо колико смо рада и труда уложили да би стигли до овог финала, иако су нас многи на почетку првенства отписивали. Раднички је једна веома озбиљна и уиграна екипа, међутим, између ове две екипе не постоје тајне јер смо само ове сезоне одиграли девет мечева. Захвалио бих се овим путем и београдској публици која је правила сјајну атмосферу у Шумицама и на достојан начин нас отпратила у Крагујевац, а на нама је да им се на томе захвалимо, на најбољи начин, титулом“, одмерен је био у својој изјави пред пети меч финалне серије, тренер првог тима Жељко Булатовић.

Претходни текстЛепо ми је у Београду
Следећи текстПродужеци и пораз