Тадија остаје у Звезди

30

Најбољи кошаркаш Црвене звезде ове сезоне и њен капитен Тадија Драгићевић и менаџерска агенција Беобаскет демантовали су писање појединих београдских медија да ће он од наредне сезоне играти у Партизану.

„Агенција БеоБаскет одговорно тврди да о преласку Драгићевића у други домаћи клуб, укључујући Партизан, никада није било помена, те да се такав прелазак може подвести под домен научне фантастике. Драгићевић има уговор са Црвеном звездом на још две такмичарске сезоне и клуб редовно испуњава уговорне обавезе према њему“, истиче се у саопштењу агенције Беобаскет.

Додаје се да су клубови из Италије, Шпаније и Турске показали велико интересовање да доведу МВП-а регионалне НЛБ Лиге, али да ће о тим пионудама клуб заузети став тек после окончања ове сезоне, као и завршетка НБА драфта на којем Тадија Драгићевић „има одређене амбиције“.

И Тадија Драгићевић је демантовао писања појединих београдских медија.
„Потпуна је измишљотина да сам преговарао са било којим клубом, а пгоотово не са вечитим ривалом. Имам уговор са Црвеном звездом још две сезоне и у овом тренутку нисам превише оптерећењм размишљањима где ћу наставити каријеру. Једно је сигурно – из Црвене звезде могу да пређем само у инострани клуб, и апсолутно не видим себе у дресу било ког другог домаћег клуба, укључујући Партизан“, истакао је капитен клуба са Малог Калемегдана.

Драгићевић додаје да је и сам био изненађен написима у појединим београдским дневницима.
„Није ми јасно који су мотиви за пласирање потпуних дезинформација, у тренуцима који су изузетно важни за резултат клуба и мене лично у овој сезони.

Претходни текстКинеска делегација у Звезди
Следећи текстБоље ћемо одиграти следећи меч