Звезда није сама

88

Некад понос – данас неизмерна туга. Спортска дворана у Улици Љутице Богдана 1а, место историјских успеха Звездиних и српских спортиста, више скоро да не постоји. Хала у којој су наши рукометаши, одбојкаши, одбојкашице, мачеваоци… свих узраста низали победе нестала је у суботу рано ујутро, у страшној ватреној стихији.

Звезда, на срећу, у овој великој несрећи није сама. Не прође дан а да наше Спортско друштво не позову или у службене просторије не сврате људи вољни да помогну. И сви, редом, истичу да је обнова наше дворане од огромног значаја не само за црвено-белу породицу клубова, него и за српски спорт.

Данас су Спортско друштво Црвена звезда посетили Драган Ђилас, министар без портфеља у Влади Републике Србије и председник Националног инвестиционог плана, в.д. градоначелник Београда Зоран Алимпић и градски секретар за спорт Горан Крецловић. Високе званице дочекали су председник СД Црвена звезда Александар Влаховић, потпредседник Управног одбора Александар Боричић и генерални секретар Друштва Иван Тодоров.

Господин Ђилас је, пошто су га челници нашег Друштва детаљно информисали о величини несреће која је погодила Звезду, огромној материјалној штети и проблемима већине наших клубова који су остали без места за тренажне процесе, после обиласка згаришта обећао помоћ Националног инвестиционог плана, а исто то учинио је и Горан Крецовић у име Градског секретаријата за спорт.

Звезда није сама, ни у слављима ни у невољи.

Претходни текстПознајемо екипу Поштара
Следећи текстИ повреда и пораз