Финалисткиње Винер Штедише лиге

45

Црвена звезда је после само три меча полуфинала успела да се пласира у финале плеј-офа, у коме ће се за титулу борити са актуелним шампионом Поштаром 064.

„Црвено–беле” су против Динамо Азотаре искористиле већ прву меч лопту у Панчеву, славиле су у мечу у коме су биле ипак бољи ривал.
Динамо је у сва три меча показао да може да парира Београђанкама, али им је ипак недостајало снаге и концентрације да продуже полуфиналну серију за бар још један меч.

Бољом игром и већом жељом да успеју одбојкашице Црвене звезде су, уз помоћ верних навијача савладале Динамо. Комплетна прича завршена је за 84 минута.

Тренер Ратко Павлићевић мало је мењао, није ни имао потребе, замисао са Дрпом на коректору и Нешовићевом на позицији примача функционисала је веома добро.

Динамо Азотара – Црвена звезда 0:3 (27:29, 15:25, 21:25)

Дворана „Стрелиште”. Гледалаца: 700. Судије: Љубомир Ковачевић (Краљево) и Предраг Баланџић (Београд).

Динамо Азотара: Ршумовић 7, Црнчевић 10, Шмигић 2, Рашић 3, Пузовић 7, Вуловић 11, Косорић (либеро), Можгон, Лечић 6, Јанковић 3, Грбић. Није играла: Марковић. Тренер: Милорад Кијац.

Црвена звезда: Нинковић 6, Шеварика 16, Живковић 2, Нешовић 21, Дрпа 15, Драговић 7, Росић (либеро), Стевановић, Ракић. Нису играле: Бурмаз, Благојевић и Јовановић. Тренер: Ратко Павличевић.

Претходни текстИ брат и сестра успешни
Следећи текстПрегршт медаља