Без такмичарског значаја

55

Ледена дворана СПЦ „Војводина“ јуче је била поприште првог дуела између Војводине и Црвене звезде. У питању је двобој екипа за треће место у првенству државе, које не доноси такмичарски значај екипама, али је одлична прилика да екипе остану у доброј форми пред обавезе у репрезентацији које
ускоро следе. Резултат је био 3:1 за екипу Војводине по трећинама (0:0, 1:1, 2:0).

„Дуел је протекао у изузетно пријатељском тону, доминирале су јаке одбране и тактичке замисли тренера обе екипе. У прилог овој мојој тврдњи иде и коначан резултат и број постигнутих голова на мечу. Евидентно је било и одсуство такмичарског значаја ове утакмице, јер победа у овом двобоју не доноси ништа друго осим престижа. Мечеви за треће место, такође, могу да послуже и репрезентативцима из обе екипе као добра прилика да остану у доброј форми пред обавезе у националној селекцији које их ускоро очекују“, искрен је био пословни секретар хокејачког клуба, Иван Савићевић.

Сви који су дошли да погледају меч у СПЦ „Војводина“, помало су били затечени посетом на мечу. Дуел је посматрало, не више од 50 гледалаца.

„Тачно је, и ми у стручном штабу и момци који су активно учествовали на мечу, помало смо поражени малом посетом и интересовањем домаће јавности за хокеј. Међутим, разлоге за то треба потражити на другој страни. Овај дуел није имао никакав такмичарски значај, а и познато је да највећу пажњу гедалаца и у Новом Саду и у Београду привлаче мечеви локалног карактера“, помало сетно је констатовао секретар црвено-белих.

Наредни, други, меч две екипе, игра се у петак 21. марта са почетком у 17:30 у леденој дворани хале „Пионир“. Биће то одлична прилика да београђани покажу да постоји интересовање за домаћи хокеј, и да подрже наш клуб у походу ка трећем месту у првенству.

Претходни текстЖеља остаје
Следећи текстРанђеловић за полуфинале