Пружићемо максимум

30

У оквиру домаће лиге наше кошаркашице сутра крећу у Вршац, где их од 18 часова очекује веома тешка утакмица против највећег ривала Хемофарма.
Шампионке су остале дужне црвено-белима пошто су одмах после новогодишњих празника победиле у „Шумицама“ са 71:63. Подсећамо, Звездашице су тада у првом полувремену биле равноправне, али је услед пада концентрације у наставку Хемофарм ушао у серију од 11:2 и ту предност сачувао до краја…

Сутра је нова прича, наше девојке ће покушати да савладају екипу која није осетила горчину пораза пуне две године.

„Пружићемо максимум, то је сигурно, само било би нам много лакше кад би на терен истрчала и Ива Роглић. Још је ровита због недавне повреде колена и њена игра је под упитником“, рапортира Нина Богићевић која је данас на прослави 63. рођендана СД Црвена звезда добила награду за најбољу јуниорку у 2007. години.

Док је Роглићева за ову утакмицу још неизвесна, сасвим извесно је да поред Јелене Велиновић у рекету неће бити Мириам Су. Она право играња добија тек кад се оформи Суперлига од шест екипа.

„Шта да се ради, играћемо најбоље што можемо, агресивно као и увек, да бисмо на тај начин покушали да Вршчанкама наметнемо наш стил“, наставља Нина Богићевић. „У сваком случају, Хемофарм јесте наш највећи ривал, али не и непобедив. Ако не сутра, сигурна сам да ћемо их савладати кад буде било најпотребније – у плеј-офу“.

Претходни текстИмамо мотив
Следећи текстБуњевчевић нови спортски директор