Ново ТВ издање Звездине ревије

52

Као и сваког четвртка, и вечерас Вас на „СОС“ каналу, тачно у 19.15 часова, очекује нова емисија Ваше и наше „Звездине ревије“, својеврсна видео-хроника о активностима и дешавањима у Спортском друштву Црвена звезда.

И овога пута потрудили смо се да Вам дочарамо шта се то током протекле недеље дешавало у бројним црвено-белим породицама.

У фудбалском блоку видећете како је било на промоцији наше легенде Драгана Џајића на нову функцију у Фудбалском савезу Србије. Трећа Звездина звезда, српски фудбалер века и најбољи спортиста у историји нашег Друштва има визију како да „орлови“ опет полете… Забележили смо и неке детаље са припрема наших фудбалера у Израелу и како је тренер Јанковић поднео убедљив, неочекиван пораз од московског Спартака на „Купу канала 1″. А, ишли смо и у сусрет обележавању пола века од трагедије „Безбијевих беба“ у Минхену. Овога пута, додуше, подсећање на легендарне дуеле између Црвене звезде и Манчестер Јунајтеда само је најава за ову тему, којом ћемо се шире бавити наредне недеље.

У вечерашњој емисији видећете још:

– у каквом су расположењу наши одбојкаши очекивали реванш меч осмине финала Челенџ купа са Селвером и шта мисле о победи над Партизаном

– како су одбојкашице у драматичној завршници савладале Албасете

– због чега су „Звездашице“ убедљиво поражене од шампиона АБА лиге Џолија и како су кошаркаши савладали Широки

– шта Марија Чолић мисли о поразу наших рукометашица од Врњачке Бање и како су наши хокејаши славили у вечитом дербију

Као и увек, најлепше смо оставили за крај. Посетили смо наш Кик-бокс клуб који ове године прославља вредан јубилеј – 15 година постојања. За све те године подно западне трибине „Маракане“ рођени су многи шампиони, а Гаги Јовановић, Драган Мићић, Сузана Радовановић и тренер Дејан Кекић обећавају да се таква традиција – неће прекидати.

„Звездина ревија“ – и вечерас у 19.15 на „СОС каналу“!

Претходни текстДа смо били комплетни…
Следећи текстИмамо квалитет за четвртфинале