Имамо квалитет за четвртфинале

21

Одбојкаши Црвене звезде уверени су да имају снаге да уз подршку публике сутра (18.00 ТВ РТС) елиминишу Селвер. У првом мечу осмине финала Купа ЦЕВ црвено-бели су у Естонији изгубили са 3:0, али изабраници Жељка Булатовића нису обесхрабрени убедљивим поразом. Напротив, редом најављују реванш и велику борбу за пролазак у четвртфинале.

– Знам да резултат из Талина не оставља пуно наде, међутим сва трти сета смо изгубили јако тесно. Многи нам дају мало шансе за даљи пласман. То нам је мотив више да у сутрашњем мечу забележимо победу и дођемо тог златног сета и прилике да наставимо са одличним играма у Европи. Оптимиста сам јер знам да имамо квалитет за четвртфинале – каже пред сутрашњи меч средњи блокер Црвене звезде Драган Станковић.

Помоћ публика би могла да буде и пресудна?
– Искористио бих прилику да позовем све навијаче Црвене звезде да дођу у „Шумице“ и дају нам подршку. Уверен сам да ће дворана и поред ТВ преноса бити испуњена до последњег места, а ми ћемо се подрудити да се свим гледаоцима одужимо пожртвованом игром и проласком – поручио је Звездин репрезентативац.   

Претходни текстНово ТВ издање Звездине ревије
Следећи текстОдласци и (не)доласци