Ново ТВ издање Звездине ревије

44

Као и сваког четвртка – али на то више и не морамо да Вас подсећамо јер сте нас својим бројним порукама уверили да сте тим даном у 19.15 часова „приковани“ уз мале екране – и вечерас на „СОС каналу“ можете да одгледате ново, 12. по реду издање недељне емисије „Звездине ревије“.

Укратко, ево шта Вас у вечерашњој емисији очекује:

Док наши фудбалери вредно раде у Италији, подсетићемо Вас сликом и причом како је било на почетку припрема. О програму рада и амбицијама црвено-белих говорио је шеф стручног штаба Александар Јанковић.

Као и сваки пут забележили смо резултате наших кошаркаша, подсетили на успехе наших стрелаца и пожелели срећу нашим младим хокејашима који бране боје Србије на јуниорском Светском првенству…

Видећете и како је наш легендарни шампион Драган Гаги Јовановић одушевио пуну „Арену“ на спектаклу К-1, а екипа „Звездине ревије“ била је присутна и на прозивци рукометаша за наставак сезоне.

А, кад смо већ код рукометаша, један од њих – и то један од најмлађих и најперспективнијих, Милан Вукас, својим сјајним играма на крају сезоне, у децембру 2007. заслужио је да понесе ласкави епитет Звездиног спортисте месеца. Како је било на церемонији у Звездином Прес центру и шта нам је суперталентовано десно крило црвено-белих том приликом рекао, погледајте у вечерашњој емисији.

„Звездина ревија“, четвртком у 19.15, само на СОС каналу!

Претходни текстДруга фаза припрема
Следећи текстПоход у горњи део табеле