Друга фаза припрема

33

Расположени, ведри, али и свесни шта их очекује током друге фазе припрема, рукометаши Црвене звезде јутрос су отпутовали у Кањижу, где ће до 27. јануара радити на побољшању игре.

„Веома смо задовољни резултатима у првом делу сезоне, али кад су се утисци слегли и кад су празници прошли, још једном смо пажљиво анализирали све наше утакмице. И статистика нам је открила неке пропусте, тако да ћемо настојати да игру подигнемо на далеко виши ниво“, рекао је млади тренер српског шампиона Ненад Краљевски уочи поласка на пут.

У стару Звездину базу кренуло је 17 играча, на челу са прекаљеним асом Ненадом Перуничићем, а акценат ће поред рада на физичкој спреми управо бити на тактичко-техничком побољшању.

Обрадовани вешћу да ће им се већ од 21. јануара придружити и Ненад Максић, црвено-бели ће се припремати за одбрану титуле, али и освајање пехара у Купу.

„Познато је да већ првих дана фебруара играмо у Купу са екипом Банета из Рашке, а да потом идемо на Златар из Нове Вароши. Такође су познате и наше амбиције, у оба такмичења, а наш адут у Суперлиги је и што ћемо многе дербије, почев од првог са Пролетером, играти пред нашим најватренијим навијачима“, каже Краљевски.

Претходни текстРутински против Спартака
Следећи текстНово ТВ издање Звездине ревије