Брз опоравак

61

Ватерполистима Црвене звезде није било потребно пуно времена да се опораве од првог пораза у Групи Б квалификација за Суперлигу. У последњем 10. колу изабраници Дејана Јововића су у Обреновцу савладали ЖАК са 28:5. Није било ни трунке дилеме када је у питању победник овог меча. За наше ватерполисти млада екипа из Кикинде је била само лакши спаринг партнер, па су у другом полувремену за црвено-беле углавном играли јуниори.

Звезда је још раније изборила пласман у Суперлигу и сада се очекује да Ватерполо савез Србије одреди календар за други део сезоне. Очекује се да ће се први мечеви Суперлиге играти 12. јануара. Пласман из обе квалификационе групе обезбеђују три првопласиране екипе. Још нису комплетирани сви резултати, па је за сада познато да је уз Црвену звездун даље прошао Студент, док је у Групи А сигуран актуелни првак – Партизан.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ЖАК 28:5
(8:2, 10:0, 6:1, 8:2)

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Драксимовић, Бјелић 2, Цветковић 2, М. Крстић 2, Коцић, Радојичић 1, Мићић 9, Вуксановић 3, Којић 2, Латковић 2, Марковић 4, Рестовић 1, Поповић, Петровић. Лазић.

ЖАК: Козарски, Тркуља, Чешлић 3, Удурин, Пешторић 1, Суварић, Лазић, Батић, Утуљ, Комарек 1, Глушица, Павић, Прокић, Врућешић.  

Пливалиште: ТЕНТ у Обреновцу. Гледалаца: 100. Судије: Арнаутовић, Радач (Београд).

Претходни текстМора много боље
Следећи текстЗвезда боља у дербију