Лавље срце

71

После шест одиграних мечева у новембру месецу, у вођству за награду „Лавље срце“ налази се бек Борис Бакић. Он је зарадио 0.428 индексних поена са 18 скокова, 10 украдених лопти, 12 примљених фаула и две блокаде. Други је Тадија Драгићевић са 0.427 индексних поена пошто је на шест мечева имао 34 скока, 44 примљених фаула и осам украдених лопти. На трећем месту је Мирко Ковач са 0.390 поена или 23 скока, 20 примљених фаулова и седам украдених лопти.

 

У сарадњи са „Златибо2р Водом“, кошаркашки клуб „Црвена звезда“ ове сезоне поново је покренуо акцију „Лавље срце“ у оквиру које сваког месеца бирамо најпожртвованијег, најборбенијег и најхрабријег играч у „црвено-белом“ дресу. За све ове одлике потребно је имати лавље срце, а вреднују се статистичке карактеристике – скокови, блокаде, примљени фаулови и украдене лопте, подељене са бројем минута проведених у игри. На овај начин, КК Црвена звезда и „Златибо2р Вода“ желе истакну особине играча, које се често у јавности не вреднују на прави начин.

У новембру месецу Црвена звезда је до сада одиграла шест утакмица и четири је решила у своју користи. Победе су остварене у дуелима са Нимбурком, Панелиниосом, ФМП-ом и Загребом, а порази од Партизана и московског Динама.

До краја новембра месеца Звезда ће одиграти још две утакмице, обе у хали Пионир – против Слована и Фортитуда.

Претходни текстПочетак друге фазе
Следећи текстКуглашки дерби