Шта се десило против Партизана?

122

Јелена Велиновић, капитен црвено-белих кошаркашица, ни данас не може да схвати како је тим који предводи поражен у вечитом дербију од Партизана. Звезда је уочи најзанимљивије утакмице 4. кола наше лиге била велики фаворит, стручњаци не крију да има бољи састав, али… све то остало је само
на папиру. На паркету дворане у „Шумицама“ изабранице тренера Недељка Лазића су потпуно подбациле и изгубиле са 86:84.

„Не знам шта да кажем, стварно не знам, није ми јасно шта се то с нама дешава“, глас наше капитенке открива велику тугу због пораза у дербију.
„Једноставно, нисмо испоштовале договор, нисмо биле озбиљне, нисмо трчале… укратко нисмо показале ништа што се од нас очекује. Тешко ми је, заиста, јер не могу да се помирим са поразима у дербију. Без ољбиљне игре у одбрани се ништа не може. Најгоре од свега, црно-беле као да су више желеле победу“.

Звездашице у овој сезони имају велике амбиције, тим је пажљиво формиран, али – резултати изостају.

„Мучимо се и кад побеђујемо… Требало је да дамо све од себе да два пута заредом савладамо и Војводину. Значи да нешто не штима. Шта, не знам, потребна је детаљна анализа“.

За сада очекивања оправдава једино Биљана Пешовић…

„Тачно тако! Она ради свој посао. Партизану је убацила 32 поена, протекле недеље два пута сама добила Војводину. Али, то није то. Не може се чекати само на њу, да решава утакмице. Морају и друге девојке да јој притекну помоћ, да обаве свој део посла“.

Срећом, још је почетак сезоне, има времена за исправке.

„Искрено се надам да ћемо већ у недељу (почетак у 16 часова) у АБА лиги, кад дочекујемо Меркур Цеље, бити много боље и да ће после те утакмице наша прича бити много ведрија“, каже Јелена Велиновић.

Претходни текст„Трофеј Београд“ у суботу
Следећи текстПобеда наших одбојкашица