Пуно осцилација у игри

44

Наше рукометашице у овој сезони играју веома променљиво. У једном мечу наговесте високе домете, већ у следећем бивају поражене. И док је на једној страни младост нашег тима велики адут и залог за будућност, на другој је баш она „крива“ што се неке грешке стално понављају.

„Руку на срце, заиста имамо превише осцилација у игри“, признаје и бек „звездашица“ Марија Андрић. „Али, то је помало и разумљиво, кад се зна да сам ја са 21 годином међу најискуснијима у екипи. Бројим већ седму годину на „Маракани“ што са осталим девојкама није случај. Па, просек нашег тима је седамнаест и по година!“

Кад је тако, онда је свака утакмица, па и у домаћем првенству, прилика да се стекне искуство. Наше играчице могу доста да науче и од сутрашњих ривалки. На Бањицу (субота, почетак у 20 часова) стиже Наиса.

„Без сумње, Нишлијке су велике фавориткиње у овом мечу. Њима не можемо нити смемо да претимо, иако су и оне претрпеле неке промене у саставу у односу на прошлу сезону. Тешко да ћемо избећи пораз, али даћемо све од себе да не буде превише убедљив“, каже Марија Андрић.

Црвено-беле до краја полусезоне имају тежак распоред, пошто у среду играју раније одложени меч са „Књаз Милошем“, а потом иду у Шабац. Пауза ће добро доћи да се екипа мало одмори и добро припреми за наставак такмичења.

Претходни текстТврдим да смо бољи
Следећи текстСпречити брзе контре