Пресудна прва четвртина

57

Кошаркашице Црвене звезде доживеле су и трећи пораз у женској НЛБ лиги. Наша амбициозна екипа није имала шансе против евролигаша из Шибеника. Домаћи тим Џолија славио је са 87:76.

„Пресудна је била прва четвртина коју смо изгубили са чак 16 поена разлике. Домаћин је неупоредиво искуснији, има огроман буџет и уз екипу Госпића први је фаворит за освајанје регионалног такмичења. Звездашице су одиграле равноправно преостале три четвртине, али су на почетку подбациле на психолошком плану и никако нису могле да се врате у игру, пошто је домаћин све време на паркету имао прву поставу. У својим редовима имају две сјајне Американке, као и још неколико искусних репрезентативки својих земаља. Слободно се може рећи да је наша екипа пружила максимум“, пренео је утиске са пута у Шибеник портпарол нашег клуба Иван Бакић.

Црвено-белим кошаркашицама следе два меча са истим ривалом – Војводином, и то оба у новосадском „СПЕНС“-у, само у два различита такмичења. Први сусрет је на програму већ у уторак 13. новембра у 3. колу Прве лиге кошаркашица, а други у суботу 17. новембра у 4. колу регионалног такмичења.  

Претходни текстСтатистика са Смедеревом
Следећи текстУ очекивању дербија