Много осцилација у мечу

65

Теже него што се очекивало кошаркаши Црвене звезде успели су да забележе и седму победу у НЛБ лиги. Останак на другој позицији на табели регионалног такмичења обезбедили су победом над врло неугодном екипом Загреба – 91:83. Црвено-бели су играли испод својих могућности, али су се сви играчи сложили да је победа једино важна.

„Загреб је изузетно неугодна екипа, која врло ретко губи убедљивом разликом. До победе смо дошли теже него што смо и сами очекивали, јер смо имали много осцилација током меча. Ипак, у појединим тренуцима је била видљива разлика у квалитету. По два, три минута ангажоване и агресивне игре у одбрани били су довољни да правимо озбиљнију разлику. Нажалост, брзо смо то успевали да прокоцкамо, па је противник био у игри до самог краја. Најважније је да смо победили и да са много оптимизма дочекујемо утакмицу 2. кола УЛЕБ Купа, у уторак, против грчког Панелиониоса“, констатовао је веома запажени бек црвено-белих Мирко Ковач.

После меча, а уочи конференције за медије, бивша мис Србије Сања Папић уручила је ДВД-плејер нашем центру Ненаду Мишановићу, као награду за „Лавље срце“ – трофеј који се од овог месеца поново уручује најборбенијем играчу нашег тима.

Претходни текстУ очекивању дербија
Следећи текстМелем на ране