Срећно у Солуну

61

Наши фудбалери отпутовали су у Солун где их сутра очекује меч другог кола Лиге Купа УЕФА, против Ариса на пут је пошло 18 фудбалера, а једина промена у односу на последње утакмице је изостанак Милоша Бајалице који је добио црвени картон против Бајерна.

– Очекујем добру и тешку утакмицу – најавио је штопер Ђорђе Туторић. – На европској сцени углавном смо били на висини задатка, очекујем да тако буде и у Солуну. Арис има добру екипу, али можемо да га изненадимо.

Игор Бурзановић, увек спреман за компромис.
– Ако већ, како кажу, и Арис и ми тешко дајемо и још теже примамо голове, онда нека буде 0:0, одмах потписујем реми – насмејао се Бурзановић. Мало шале, а у збиљи, искрено мислим да у Солуну почињемо да се такмичимо у лиги УЕФА и боримо за главни циљ – зиму у Европи. Бајерн је био меч надахнућа, атракција, спектакл за све нас и навијаче, сада почиње права борба.

Бурзановићев предлог, ипак, није прошао код Ненада Јестровића.
– Да смо извукли бод од Бајерна уместо несрећног пораза, сада би нам реми у Солуну добро дошао. Овако, боље је да се на пут крене са јасном намером да се узму три бода и практично већ овери виза за наставак такичења у Купу УЕФА.

Меч на стадиону „Клеантис Викилидис“ у Солуну игра се, у четвртак, са почетком у 20.45 сати.

Претходни текстЗвездаши у Лиги шампиона
Следећи текстНеколико информација о Арису