Велики губитак за Црвену звезду

132

У ноћи између среде и четвртка, у саобраћајној несрећи, погинуо је играч нашег клуба, ведета, Зоран Каталина (23).


 
И хокејаши плачу. Момци без страха – занемели су! Остали су без друга, љубимца. Неверица и мук трају међу нашим оклопницима. Зоран се није појавио на тренингу, убрзо је стигла запањујућа вест да је отишао заувек.

– Не постоје речи којима може да се опише како се осећамо – преноси нам секретар клуба Богдан Дабовић. – Одузети смо. Изгубили смо играча и великог пријатеља заувек. Не верујемо још да је то истина, да Зоки заиста неће више доћи и обући црвено-белу опрему. Заиста, тешко је рећи да је било бољи играч, а перфектан је хокејаш или је људе освајао карактером. За кратко време свима нам се увукао под кожу.

Зоран Каталина рођен је у Шведској. Од оца Србина Чедомира и мајке Финкиње.
– И брат Стефан је наш члан, тренутно је на Тајланду – додао је Дабовић. Отац Чедомир је стигао из Шведске у Србију. Зораново тело тренутно је у Новом Саду. Кобне ноћи пошао је да посети деду у Пећинце. Жеља породице је да буде сахрањен у Шведској.

– Постојала је идеја да се против Беостара игра за Зорана међутим, екипа је заиста у шоку и није у стању да мисли на спорт  после тешког ударца који су примили – рекао је секретар Дабовић.

Хокејаши клуб Црвена звезда ће у понедељак (12.30ч.) одржати комеморацију поводом смрти Зорана Каталине у згради Спортског друштва.

Претходни текстПоследња регата ове године
Следећи текстБиће боље