Биће боље

54

Наши фудбалери су други пут за четири дана одиграли нерешено. После Напретка у Београду, бод је успео против црвено-белих да освоји и Младост из Лучана. Гол за реми постигао је Еквадорац Сегундо Кастиљо у 64. минуту. Упркос новом неочекиваном резултату, тренер Милорад Косановић остаје оптимист.

– Треба нам само победа да би укупан утисак био позитиван иако и за меч у Лучанима немам шта да замерим играчима. Играли смо против чврстог ривала, створили неколико прилика, на време изједначили, али није било снаге да по тешком терену дођемо до потпуног преокрета. Идемо даље, убеђен сам да ће бити боље. Евидентно је да смо против Младости играли под утиском мечева са Бајерном и Напретком – рекао је Косановић.
 
Игор Бурзановић је у игру ушао у другом полувремену.
– Не могу да верујем шта нам се догађа. Ушли смо у неку кризу, као да нас неко кажњаваза нешто. Нисмо се штедели у Лучанима мада је противник заиста играо веома добро. Остаје да се надамо како ће ускоро све доћи на своје место – сматра Бурзановић.

Урпкос тешком тренутку, Душан Анђелковић успео је да буде објективан.
– Колико год да нам резултат не одговара, то је најреалнијих исход утакмице. Знао сам да ће бити тешко јер Младост заиста има квалитетан тим.

Претходни текстВелики губитак за Црвену звезду
Следећи текстСтатистика пред Чукарички