Промовисан сајт одбојкашких лига

57

У Звездином прес центру у среду је промовисан интернет сајт Винер штедише одбојкашких лига Србије за сениорке и сениоре.

Презентација овог сајта који се налази на адреси www.wienerliga.org, израђеног у продукцији Црвена звезда маркетинга, је први корак у наставку сарадње УОКПЛ са реномираним осигуравајућим друштвом Винер штедише које је генерални спонзор такмичења.

На промоцији су говорили Горан Ћато, председник УОКПЛ, Зоран Аврамовић, директор Црвена звезда маркетинга, и Владимир Соколовић, директор продукције, а присутан је био и Патрик Скиба, председник Управног одбора Винер штедише осигурања.

Циљ је да се преко овог сајта подигне ниво популарности одбојке у Србији, као и ниво презентације лиге, свих учесника, савеза и удружења. Такође је жеља да се учине препознатљивим сви клубови, играчи, градови, дворане и спонзори, да се унапреди комуникација са медијима, односно изгради и унапреди корпоративна култура лиге.

На крају, оно што је посебно истакнуто на данашњој презентацији је да је просечна старост такмичара у женској лиги 18,9 година док је у мушкој лиги просек година 21,9.

Претходни текстЈедини са максималним учинком
Следећи текстНа реду је Партизан