Реакције после утакмице са Либерецом

40

После утакмице са Либерецом на прес конференцији се новинарима обратио помоћни тренер Бошко Ђуровски, а своје виђење утакмице је касније у разговору са новинарима дао и председник Црвене звезде, Драган Стојковић.

Шеф стручног штаба, Душан Бајевић, није дошао на конференцију за новинаре пошто се дуго задржао у разговору са играчима, па је уместо њега дошао први сарадник, Бошко Ђуровски.

„Честитам Либерецу на заслуженој победи. Лоше смо ушли у меч, плашљиво, и сав терет је пао на леђа одбране која није имала адекватни подршку од осталих линија тима. Очигледно је да је ов тим који се још увек уиграва. Имали смо периоде добре и лоше игре, а голове смо примили у најгорим тренуцима што показује да екипи недостаје концентрација. Либерец је играо стрпљиво, могао је да постигне још неки гол, али и ми смо имали неколико шанси. Надамо се да ће у Београду уз велику подршку навијача успети да надокнадимо предност мада ће то бити изузетно тешко“, рекао је Ђуровски.

Видно узнемирен и незадовољан, Драган Стојковић није имао оправдање за слабу игру целог тима.

„Веома сам разочаран и не памтим када сам био овако бесан. Потпуно смо подбацили и заслужено изгубили. Играчи би морали да ставе прст на чело и да се запитају како играју и како се понашају. Изговора не сме да буде, па ни у томе да смо голове примили у последњим тренуцима игре. Вечерас смо били слаби, али у реваншу је све могуће. Морамо и можемо више и боље, али очигледно да слаба игра против Борца у Чачку није била довољна опомена играчима“, изјавио је Стојковић.

Претходни текстМогло је и горе
Следећи текстПоправни против Бежаније